Om

Hvem er vi?

Hos SportsWear tror vi på en verden hvor man har frihed til at være den man er og klæde sig som man har lyst til. For os er det oftest den komfortable stil. Derfor har vi lavet denne webshop hvor hovedessensen af hjemmesiden består af afslappet joggingtøj.

Vi er en ny startet virksomhed der holder til i Herning.

adidas-photography-2

Krops Positivitet

Det er super vigtigt for os, at promoverer et sundt krops syn, så vi arbejder med flere forskellige modeller, for at repræsentere vores vores publikum. Og vi gør heller ikke i at redigere på deres udseende… der fjernes ikke noget naturligt. Vores modeller er en del af SportsWear’s familie og vi støtter dem ved at følge velfærdpolitikken for modeller.

hvem-vi-er

En kreativ fremtid

Vi vil gerne hjælpe unge talenter med inspiration, og det strækker sig langt mere end bare inden for mode verdenen. Vi hjælper kreative unge mennesker fra alle industrier, så de kan opnå brillante ting.

Fotografer, Kokke, Musikkere… you name it, og vi finder fantastiske folk fra hele verden og hjælper dem med at forfølge deres passion.

hvem-vi-er-2

Planeten

Vi tror på at mode ikke skal komme med at kompromis. Vi sætter os selv udfordrende mål for at reducere den påvirkning vores produkter, virksomhed og logistik, og vi leder altid efter nye bæredygtige måder vi kan bevæge os fremad på. Vi arbejder hårdt på at dyr ikke lider for moden og har strenge retningslinjer for læder og producerer ikke-animalske produkter.